Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 03:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 22 апреля 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 612,24+1,5%

Вчора індекс УБ знизився на 1,1% після росту попереднього дня на 0,9%. Зниження місцевого українського ринку акцій вчора відбулось на фоні зниження більшості фондових індексів західних країн. Вчорашнє зниження на місцевому ринку акцій трохи зіпсувало технічну картину індексу Української біржі. Тепер на графіку індексу Української біржі чітко видно суттєве сповільнення темпів росту. Обсяги торгів на УБ цього четверга були досить пристойними, як для останнього часу.

Фондові індекси США вчора дещо знизились. Більше того, в часи торгівлі після закриття бірж, акції більшості відомих компаній, звітність яких була опублікована вчора, суттєво просіли в ціні на фоні високої оцінки цих акцій і не дуже сильних показників компаній-емітентів. Що стосується широкого фондового індексу США S&P 500, то цього четверга він втратив 0,5%. Вчорашнє зниження на фондових біржах США відбулось після досить пристойного зростання попередніх днів. Так що, поки що воно само по собі, взяте окремо, ні про що не свідчить.

Європейські фондові біржі вчора не застали просадки на американських фондових біржах, які втрачали по ходу торгів. Європейські фондові індикатори закінчили вчорашні торги невеликим змінами і в різнобій – одні несильно знизились, інші - трохи підросли. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс Stoxx Europe 600 вчора знизився на 0,3%, в той час, як більш вузький загальноєвропейський фондовий індекс «голубих фішок», EuroStoxx 50 додав ті ж 0,3%.

Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора додав 0,5%.

Рішення Європейського центрального банку оголошене вчора про незмінність відсоткових ставок в Єврозоні було очікуване ринком, і особливо не вплинуло на фінансові ринки.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські фондові індекси несильно підростають, на європейські – торгуються в різнобій, переважно несильно знижуючись. Згідно з IG, яка дає значення індексів до початку торгів, фондові біржі Європи на відкритті дещо знизяться. Індекс MSCI EM зранку втрачає 0,6%.

На цьому змішаному зовнішньому фоні та, враховуючи малі зміни індексу УБ, якщо брати усереднену динаміку за кілька останніх днів, сьогодні варто очікувати відносно невеликих змін цін акцій, які торгуються на Українській біржі. Після вчорашнього зниження, сценарій невеликого росту сьогодні на цій біржі видається найбільш імовірним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 22 апреля 2016
Падение
1 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарийПадение
Svit Invest


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду