Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 03:30
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 25 апреля 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 621,77+1,56%

Минулої п’ятниці індекс УБ підріс на 1,5%, після зниження днем раніше на 1,1% та росту минулої середи на 0,9%. Місцевий український ринок акцій продовжує торгувати шлях нагору, хоча і більш повільним темпом, ніж раніше. Цікавим є те, що минулої п’ятниці в ціні зросли всі сім індексних акцій Української біржі. Росту місцевого фондового індикатору до певної міри допомагає сприятлива ситуація на зовнішніх ринках, а також значний ріст цін на прокат чорних металів та на залізну руду. Біржові органи Китаю, де сталь, як і залізна руда, є біржовими товаром, в кінці минулого тижня змушені були навіть вжити додаткових заходів (як, наприклад, додаткове забезпечення по біржовим контрактам), щоб уникнути сильного перегріву біржового ринку прокату чорних металів та залізної руди.

На світових фондових біржах зараз, імовірно, реалізується сценарій, який можна умовно назвати «дожимаємо» або ж «дотягуємо». Вочевидь впливові учасники ринку обрали сценарій торгів подібний до сценарію торгів цього ж періоду минулого року, коли західні фондові індекси досягли своїх майже річних пікових значень в кінці квітня, і потім ще місяць рваним темпом потроху, незначно підростали. Далі індекси почали потроху знижуватись, іноді провалюючись, та потім відновлюючись – і так до початку серпня. Щоправда, цього року на фоні імовірного підвищення базової відсоткової ставки в США  в червні зниження на західних біржах може початись в кінці травня.

Минулої п’ятниці широкий фондовий індекс США S&P 500 за результатами торгів за величиною майже не змінився. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс Stoxx Europe 600 вчора того дня знизився на 0,3%. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, минулої п’ятниці втратив 1%.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси торгуються різнонаправлено без великих змін. Згідно з IG, яка дає значення індексів до початку торгів, фондові біржі Європи на відкритті будуть торгуватись в різнобій. Індекс MSCI EM зранку втрачає 0,4%.

На цьому фоні, враховуючи останню динаміку на місцевому фондовому ринку – то вверх – то вниз – зі слабким зростанням в середньому, а також ріст цін місцевих акцій минулої п’ятниці, сьогодні більш логічно очікувати слабкого зниження локального фондового ринку.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 25 апреля 2016
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
SOKRAT UX REVIEW
ИГ "Сократ"


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду