Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 03:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 31 мая 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 625,7+0,25%

Вчора індекс Української біржі додав незначні 0,1% після приблизно також малого здобуту минулої п’ятниці. Хоча, більшу частину торгової сесії український біржовий індикатор провів в негативній зоні, несильно знижуючись. Індексні акції закінчили торгову сесію понеділка таким же самим різнонапрваленим та невиразним рухом, як в торгову сесію до цього. Обсяги торгів цього понеділка на УБ несильно зросли, але залишились приблизно вдвічі меншими за середні за останні півроку. Графік індексу УБ показує дуже слабке непевне відновлення індикатору після його помітного зниження. Відчувається, що у місцевого ринку акцій поки не має сильних драйверів для змін у будь-яку сторону.

Вчора в США був вихідний день – День Пам’яті, коли згадують американських військовослужбовців, що загинули у всіх війнах і збройних конфліктах, в яких США брали участь. Зазвичай в дні свят чи вихідних в США на фондових біржах, які працюють, мають місце знижені торгові обороти та менша динаміка через відсутність найбільш активних учасників світового ринку акцій. Подібне спостерігалось і вчора. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 цього понеділка додав 0,14%, а композитний доларовий фондовий індекс, країн, які розвиваються, MSCI EM, опустився цього дня на  незначні 0,1%.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські та американські індекси підростають, індекс MSCI EM додає 0,4-0,5%. Згідно з IG, яка дає значення індексів до відкриття бірж, фондові індекси Європи сьогодні на початку торгів відкриються зі слабкими змінами, більше позитивними.

Учасники ринків сьогодні звертають найбільшу увагу на майбутні дії ФРС, а також чергові засідання ЄЦБ та ОПЕК. Основна тема останнього часу підвищення ставок в США, і сьогодні для торгівців залишається основною.

В цих умовах від місцевого українського ринку акцій сьогодні варто чекати продовження невиразних торгів з невеликою динамікою. Ріст і зниження місцевого ринку акцій сьогодні мають близькі імовірності, слабкий ріст – дещо більшу.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 31 мая 2016
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарий
Svit Invest


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду