Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 03:31
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 22 июня 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 664,53-0,83%

Вчора індекс Української біржі додав ще 0,7% після зростання минулої п’ятниці на 0,8%. Цьому в немалій мірі сприяло значне зростання на світових фондових ринках цього понеділка та поміркований ріст і вчора. Наразі основні світові фондові майданчики перебувають у фазі середньострокового росту і місцевий український фондовий ринок, який має і власні позитивні фундаментальні чинники теж зростає.  На графіку індексу УБ в останні тижні чітко позначилась картина волатильного неспішного позитивного руху уверх, яка замінили картину різкого сильного зростання, яка була до цього. Індекс Української біржі то зростаючи протягом дня-двох, то знижуючись, в середньому потихеньку додає. Для більш різкого руху нагору поки все ж немає значних підстав.

Вчора індексні акції закінчили торгову сесію різнонаправленим рухом, але зростання переважало і по кількості емітентів, акції яких додали в ціні і по величині зростання акцій, які додали в порівнянні з рухом тих, які знизились. Більшу частину внеску в ріст індикатору Української біржі цього вівторка дали акції «Центренерго». Обсяги торгів на місцевій фондовій біржі вчора знизились в порівнянні з попередньою торговою сесію у два рази, і були приблизно в півтора рази менші за середньоденні обсяги за останні півроку. Це не дивно, враховуючи, що індикатор УБ за результатами вчорашніх торгів підійшов до верхньої границі відносно широкого діапазону повільного середньострокового росту.

Вчора широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 після різкого зростання в понеділок на 3,65% додав поміркованих 0,7%. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, підріс на 0,5%. Широкий фондовий індекс США S&P 500 закінчив торги цього вівторка з плюсом у 0,3%. Всі ці індекси перебувають у фазі росту, який протримається щонайменше ще кілька днів – тиждень, якщо, звичайно, референдум по виходу Великобританії з ЄС, що проводиться завтра, не принесе результату по виходу, чого фондові ринки не очікують, чи то не закладають в поточну динаміку та оцінки. Хоча оглядачі пишуть, що трейдери на фінансових ринках «перебувають» на межі, тобто сильно нервують, в очікуванні волевиявлення громадян королівства.

Учасники фінансових ринків також аналізують висловлювання Голови ФРС Джанет Єллен в ході дводенних слухань в Конгресі США стосовно монетарної політики в країні, хоча, поки нічого принципово нового сказано не було і, навряд чи буде.

Для прогнозування сьогоднішньої динаміки на місцевому українському ринку акцій найбільш важливою видається технічна картина власне на цьому ринку. Враховуючи, що вчора індекс УБ підійшов до верхньої границі зростаючого торгового діапазону, а обсяги торгів знизились, сьогодні більш імовірним видається (при збереженні середньострокового тренду росту) невелика негативна корекція на Українській біржі.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 22 июня 2016
Падение
1 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарийРост
Svit Invest


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду