Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 03:26
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 6 июля 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 699,3-2,96%

Вчора місцевий український ринок акцій після дуже сильного росту днем раніше, скоригувався вниз на 1,4%. Рух відбувся в лінії з рухом на основних світових фондових майданчиках, які після сильного відновлення попередніх днів, вчора знову закономірно пішли вниз. З індексних акцій Української біржі в позитивній зоні вчорашні торги закінчили лише акції Райффайзен банк Аваль, які додали в ціні 2,1% після колосального 12% росту днем раніше. Інші індексні акції УБ цього вівторка знизились, в значній мірі нівелювавши зростання понеділка. Обсяги торгів на місцевій фондовій біржі, незважаючи на зниження в порівнянні з попередньою торговою сесією, вчора були значними, як для останнього часу, і помітно перевищили середні за останні півроку.

Як вже було зазначено вище, вчора світові фондові індекси знижувались. Дохідність державних облігацій розвинутих країн вчора-сьогодні знизилась до нових рекордів за останні, принаймні, десятиріччя, а ціна золота виросла. Інвестори зараз прагнуть уникати ризиків. Варто зазначити, що в період короткого росту останніх днів дохідності державних облігацій практично не зростали, а ціна золота майже не знижувалась, що є опосередкованим свідоцтвом того що, інвестори не довіряли останньому короткому різкому відновленню акцій на основних світових фондових біржах. Стратеги ж по ринкам зазначають, що ризики для фінансових ринків, пов’язані з виходом Великобританії з ЄС – ще попереду.

Вчора широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 знизився на 1,7%, широкий фондовий індекс США S&P 500 – на 0,7%, а композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, в цей день втратив 1,4%.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси знижуються – на європейські сильніше. Суттєво знижуються ціни акцій в Азії. Індекс MSCI EM опускається на 1,2-1,3%. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до відкриття фондових бірж, на початку торгів фондові індекси Європи за виключення Великобританії знизяться. В Лондоні, завдяки зниженню фунта до нових мінімумів, основний фондовий індекс на початку торгів цієї середи мало зміниться,

Основним фактором, який сьогодні є визначальним для світових фондових ринків, ринків облігацій та дорогоцінних металів, залишається Brexit, і страхи з ним пов’язані.

На цьому фоні, логічніше очікувати незначного зниження цін акцій на Українській біржі сьогодні. Саме незначного, оскільки місцевий український фондовий ринок в значній мірі ізольований від світових фінансових ринків, і має свої чинники, які діють в середньостроковій перспективі в позитивному напрямку. Зрештою, до кінця не виключено, що вони сьогодні можуть і переважити.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 6 июля 2016
Падение
1 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуПадение
КІНТО
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду