Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 03:30
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 20 июля 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 713,46-0,09%

Вчора індекс Української біржі практично не змінився, що буває досить рідко. На початку вчорашніх торгів індикатор провалився, але протягом всієї торгової сесії плавно зростав, і торги закінчились з його нульовою зміною. Невиразність вчорашнього фінального результату посилила в графічній картині індикатору УБ невизначеність щодо його подальшого руху, хоча слабка схильність до подальшого зростання все ж ще прослідковується на графіку. Обсяги торгів на Українській біржі цього вівторка дещо підросли в порівнянні з попереднім днем, але залишились малими – на рівні трохи менше половини середньоденних за останні півроку. Найбільше підросла вчора ціна акцій «Укрнафти», яка в попередній день знизилась (+2,0% по ціні останньої угоди). Найбільше знизились вчора в ціні акції «Центренерго» (- 1,5% по ціні останньої угоди). За останній місяць ціни індексних акцій, крім Райффайзен банк Аваль, мало змінились; акції банку додали 25%.

Світові фондові індекси вчора мали, переважно, слабку негативну динаміку. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 цього вівторка дня знизився на 0,4%.  Широкий фондовий індекс США S&P 500  вчора  втратив 0,1%. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, того дня просів на незначних 0,2%. В той же час вчора більш вузький, консервативний фондовий індекс США Dow Jones Industrial Average підріс на 0,1%. Цей індекс вчора закрився на рекордній відмітці шосту торгову сесію поспіль.

В США продовжується сезон корпоративної звітності. Поки ще рано казати, наскільки сильно компаніям цієї країни вдасться переломити негативний тренд в прибутках, щоб виправдати сподівання учасників американського ринку акцій. Вважається, що позитивний сценарій вже закладений в поточні ціни акцій. Сезон корпоративної звітності сьогодні виступає основним фактором на світових фондових ринках.

Сьогодні зранку фондові ринки Азії ведуть себе обережно, і, переважно, слабко  знижуються. Хоча різні ринки показують досить різну динаміку. Ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси підростають, хоча трохи раніше мали більше слабо негативну динаміку. Згідно з IG, яка дає котирування фондових індикаторів до початку торгів на біржах, сьогодні на відкритті фондові індекси Європи, зростуть. Індекс MSCI EM зранку додає скромні 0,1%. Ситуація, однак, може змінитись протягом дня. Динаміка основних світових фондових індикаторів наразі визначається недавнім сильним ралі, яке поступово видихається. Залишається під питанням, чи буде зараз у фондових ринків ще один різкий ривок нагору. Без нього фондові індикатори незабаром почнуть коригуватись вниз.

Невиразний вчорашній рух на місцевому українському ринку акцій, та й на закордонних фондових ринках, залишає відкритими сьогодні обидві опції – як зростання, так і зниження цін місцевих акцій з приблизно рівними ймовірностями.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 20 июля 2016
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарий
Svit Invest


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду