Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 03:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 17 августа 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 692,55+0,55%

Вчора індексу Української біржі вдалося закріпитись на 0,1% вище свого значення  попереднього закриття. Це був не дуже переконливий рух уверх. Три індексних папери показали позитивний результат – два негативний. Продовжився тренд зниження ціни акцій «Мотор Січі», і росту ціни акцій «Центренерго». Хтось хоче більше продати перші папери, ніж інші їх придбати. Протилежна картина є в акціях «Центренерго». Ці папери, здається, в останні дні чи два тижні є двома крайніми позиціями на ринку. Хоча, і по іншим паперам є рух. Оскільки, купівлі – продажі почались певний час назад, вони незабаром можуть закінчитись, а на інтенсивність цінової динаміки акцій найближчим часом також будуть впливати і недавні цінові зміни в акціях. Адже, придбавати при вищих цінових рівнях та продавати при нижчих - є менш доцільним.

Західні фондові біржі вчора знижувались. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 вчора втратив 0,8%, а широкий американський, S&P 500 - 0,55%. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, також розвернувся вниз.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські та американські фондові індекси підростали. Проте, згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських бірж, європейські фондові індекси на відкритті зовсім незначно просядуть.

Щодо місцевого українського ринку акцій. Здається, що трейдери ще продовжать вирішувати свої раніше поставлені задачі, прагнучи при цьому вже не опускати індекс Української біржі. Тому, динаміка індикатору сьогодні під питанням, хоча тиск на нього залишиться. Це визначається більш категоричним продажем акцій «Мотор Січі», в той час, як покупці «Центренерго», як слідує з цінового графіку цих паперів, не готові платити за них ціну істотно вищу за поточну. Що це в сумі дасть для індикатору місцевої біржі –сказати все ж важко. Є ще й інші три індексні акції.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 17 августа 2016
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду