Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 03:30
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 22 августа 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 693,53-0,81%

Минулої п’ятниці індекс Української біржі за результатами торгів додав незначних 0,1%. Це була четверта торгова сесія зростання індикатору УБ підряд. Майже всю торгову сесію минулої п’ятниці індекс місцевої біржі провів у дуже вузькому діапазоні, і більшу частину торгової сесії – в негативній зоні з дуже незначним зниженням. Позитивний результат для індикатору став наслідком його росту під кінець торгів.

Позитивний результат того дня показали три з п’яти індексних акції, негативний – дві. Дивергенція – розходження в цінах окремих індексних паперів в рамках трендів, які склались раніше, продовжилось і в останній день минулого тижня.  В лідери росту за результатами минулого тижня знову вийшли акції Райффайзен банк Аваль. Обсяги торгів акціями на Української біржі останнього дня минулого тижня дещо знизились в порівнянні з попередньою торговою сесію, і були приблизно на чверть нижчими за середньоденні за останні півроку та рік.

Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 минулої п’ятниці втратив 0,8%, після росту в попередній день на 0,7% та після загального зниження за дві більш ранніх торгових сесії на 1,6%. Цей фондовий індикатор почав плавне зниження від свого локального максимуму в кінці позаминулого тижня.

Широкий фондовий індекс США, S&P 500 знизився в останній день минулого тижня на 0,1%. Цей фондовий індикатор мав дуже слабку динаміку на минулому тижні з трьома торговими сесіями росту та з двома зниження. Але, можливо, значення у 2190 пунктів минулого понеділка теж позначило локальний максимум індексу S&P 500. З минулого понеділка індикатор S&P 500 втратив 0,3%.

Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, також минулої п’ятниці знизився. Його втрата того дня склала 0,7%. Здається, останньою невеликою подвійною вершиною після помітного росту цей індикатор позначив свій наступний рух вниз.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси слабко знижуються. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж, європейські фондові індекси на відкритті несильно знизяться або ж мало зміняться. Індекс MSCI EM зранку втрачає ще 0,7%.

Теми на ринках незмінні. Це високі ціни акцій в США та відсутність альтернатив для вкладень через низькі відсоткові ставки. Учасники ринків цього тижня очікують промову Голови ФРС США Джанет Єллен на щорічному зібранні ФРС в Джексон Холі, штат Вайомінг. В останні дні, керівники регіональних Федеральних резервних банків висловлювали дещо більш жорстку позицію стосовно монетарної політики в США, ніж раніше.

На місцевому ринку поки не намітилась зміну тренду в окремих індексних паперах. Можливе продовження трендів означає, що результуючий вектор для індексу УБ може бути, як позитивним, так і негативним, але рух індикатору не буде великим. Враховуючи чотири торгові сесії росту індексу УБ, та дещо негативний настрій зовнішніх ринків, дуже слабку перевагу слід віддати незначному зниженню індексу УБ за результатами торгової сесії цього понеділка. Але, це дійсно незначна перевага, оскільки після слабкого руху минулої п’ятниці, зовсім не виключений і трохи більш сильний рух індикатору УБ наверх сьогодні. Зміна індексу УБ буде результатом суми рухів в окремих індексних паперах, де, здається, тенденції є більш чіткими.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 22 августа 2016
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуРост
КІНТО
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду