Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 01:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 21 ноября 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 803,49-0,22%

Минулої п’ятниці індекс Української біржі додав 0,9% відігравши зниження попереднього дня. Обсяги торгів акціями на УБ минулої п’ятниці були мінімальними за останній час – меншими вони були лише на початку січня 2016, коли ще не всі трейдери повернулись з новорічних канікул. Це і не дивно, якщо врахувати, що зараз місцевий фондовий ринок, як і світові фондові ринки в цілому, дещо втратили напрямок руху. В останні дні фондові індекси в усьому світі мало змінюються. На ринках є суттєва невизначеність після недавнього помітного зростання фондових індексів розвинутих країн до своїх локальних максимумів, і не менш помітного зниження фондових ринків країн, які розвиваються. Здається, що торгівці не знають, як в подальшому, в найближчий час, торгувати, адже рости цінам акцій розвинутих країн далі начебто особливо нікуди, економічна політика США поки чітко не визначена, крупні європейські держави Німеччину та Францію незабаром очікують дуже непрості загальні вибори та вибори президента Франції. Що стосується країн, які розвиваються, то на фондових ринках цих країн, після недавнього зниження до певної міри підвищені ризики вже враховані.

Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, минулої п’ятниці знизився на 0,3%, широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600  того дня втратив 0,4%, широкий фондовий індекс США S&P 500 в останній день минулого тижня просів на 0,2%. В середньому, якщо брати динаміку за кілька днів, а не за один, в останні торгові сесії фондові ринки розвинутих країн начебто продовжили рух наверх, дуже слабко зростаючи, ринки країн, які розвиваються стабілізувались.

Сьогодні зранку індекс MSCI EM коливається коло відмітки нульової зміни. Після просадки на 0,1% ще півгодини тому індикатор перейшов до росту на ті ж самі 0,1%. Ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси підростають. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж, європейські фондові індекси несильно додадуть.

На цьому невизначеному фоні на місцевому ринку акцій варто очікувати продовження несильних цінових коливань недалеко від поточних рівнів. Сьогодні видається зовсім трохи більш імовірним несильне зниження місцевого фондового індексу після його росту минулої п’ятниці. Але це абсолютно не є заданим. В такому ринку цілком можливий і слабкий підйом індексу Української біржі сьогодні. З цього, здається, треба і виходити місцевим трейдерам при побудові своєї торгової тактики, так само, як і очікувати продовження слабкої торгової активності на ринку.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 21 ноября 2016
Падение
1 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаПадение
Eavex Capital
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду