Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 01:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 28 ноября 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 797,1-0,25%

Минулої п’ятниці індекс Української біржі втратив 0,6% після зниження попереднього дня на 0,4%. Обсяги торгів акціями на цій біржі того дня ще більше підросли і склали трохи менше 80% середньоденних обсягів торгів на УБ за останні півроку та рік. Торгова активність на Українській біржі потихеньку відновлюється. В останній день минулого тижні знизились в ціні чотири з п’яти акцій з індексного кошику УБ. Однак динаміка в цінах кожного з цих паперів була незначна, що разом зі зниженими обсягами говорить про невпевненість учасників місцевого фондового ринку стосовно напрямку подальшого цінового руху на локальному українському  ринку акцій. Однак, в цілому технічна картина виглядає не зовсім сприятливою для тих, хто розраховує на ріст цін місцевих пайових паперів. Хоча, і такої вже яскравої негативної динаміки поки що немає.

В минулу п’ятницю основні світові фондові індекси слабо підросли. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 того дня додав 0,2%, широкий фондовий індекс США S&P 500 підріс на 0,4%. Всі три основні фондові індекси США: S&P 500, Dow Jones Industrial Average, і NASDAQ знову вийшли на свої нові історичні максимуми. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, минулу п’ятницю закінчив з плюсом у 0,4%.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські фондові індекси знижуються. Ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються змішано. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж, європейські фондові індекси несильно знизяться. Індекс MSCI EM, напроти, зранку підростає на 0,8%. Останнє позитивно і для місцевого українського фондового ринку.

Обстановка на фондових ринках сьогодні невизначена. Після суттєвого росту західних фондових ринків на західних біржах напрошується технічна пауза з ціновим зниженням. В Італії буде проходити референдум стосовно доповнень до конституції цієї країни, що може мати негативні наслідки, як то відставка діючого уряду, і виникнення наступних певних складнощів з до капіталізацією банків цієї країни. Ціни на нафту продовжують знижуватись від свого локального піку.

На цьому фоні важко чітко визначитись з очікуваннями стосовно сьогоднішньої поведінки місцевого ринку акцій. Зниження місцевого фондового індексу минулої  п’ятниці та ріст індексу MSCI EM того дня і сьогодні зранку вказує на можливість зростання цін місцевих акцій сьогодні. Водночас не зовсім сприятлива для росту технічна картина на місцевому ринку акцій, спірний зовнішній фон і імовірне сьогоднішнє зниження західних фондових ринків будуть тиснути на ціни місцевих акцій сьогодні вниз. На цьому фоні рівно імовірний напрямок руху цін місцевих акцій цього понеділка в будь-яку сторону.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 28 ноября 2016
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду