Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 01:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 2 декабря 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 808,51+0,52%

Вчора індекс Української біржі знизився на 0,5% після росту попереднього дня на 1,1%. Вчора знизились в ціні всі п’ять акцій, що входять до індексного кошику Української біржі. Технічна картина в індексі УБ, якщо брати до уваги останні дні, поки що більше всього схожа на боковий тренд. Обсяги торгів акціями цього четверга на Українській біржі майже не змінились в порівнянні з попередньою торговою сесією і лишились на рівні порядку 70% середньоденних за останні півроку та рік.

Вчора на світових фондових ринках видався негативний день. Фондові ринки розвинутих країн, які після недавнього сильного росту після президентських виборів в США почали знижуватись, потягнули за собою вниз і фондові ринки країн, які розвиваються. Ті на початку торгового дня, з ночі до ранку – в Азії - підростали.

Цього четверга широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 та широкий фондовий індекс США S&P 500 знизились на близько 0,35%. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора втратив, як і індекс Української біржі, 0,5%. Технічна картина в індексі S&P 500, яка склалась в останні дні, чітко вказує на продовження плавної невеликої корекції індикатору від його недавнього історичного максимуму. Що стосується індексу STOXX Europe 600 та MSCI EM там поки що проглядається боковий тренд, але це можливо, також є початком невеликої негативної корекції.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси торгуються в «червоні зоні». Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж, європейські фондові індекси помірковано знизяться. Індекс MSCI EM втрачає 0,9%. Основні азійські ринки - всі в червоному, проте їх зниження невелике. Ціна на нафту також помірковано знижується від пікових, але невеликих значень за останній рік.

Учасники фінансових ринків сьогодні очікують звіту по праці в США. Значимою подією для ринків є також проведення референдуму в Італії по змінам до Конституції цієї країни, з результатами якого пов’язав свою долю, як діючого прем’єра, нинішній керівник уряду Італії сорокаоднорічний  Маттео Ренці. Референдум відбудеться 4 грудня. Суть його зводиться до зменшення ролі другої палати парламенту Італії - Сенату та скорочення його чисельності, що за умови успішності проведення спростить проведення необхідних реформ в країні. Але невдача референдуму може спровокувати політичну кризу, що не є новиною для цієї країни, проте може болюче вдарити по її  зараз досить нездоровому банківському сектору і створити проблему в тому числі для фінансових ринків. Останні результати опитувань – негативні.

На цьому фоні дуже імовірним є сьогоднішнє зниження і цін акцій на Українській біржі, що, перш за все, зумовлюється негативною динамікою зовнішніх ринків.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 2 декабря 2016
Падение
2 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарийПадение
Svit Invest


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду