Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 01:22
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 6 декабря 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 802,61-1,08%

Вчора індекс Української біржі підріс ще на 0,35% після росту минулої п’ятниці на 0,5%. Зараз технічна картина в цьому фондовому індикаторі вказує на хорошу можливість його подальшого повільного зростання. Обсяги торгів акціями вчора на основній місцевій фондовій біржі, однак, вдвічі знизились в порівнянні з обсягами минулої п’ятниці, і були приблизно в чотири рази меншими за середньоденні за останні півроку та рік. Найбільшу динаміку з індексних паперів біржі оказали цього понеділка акції «Центренерго» та Райффайзен банк Аваль, які в цей день зросли в ціні відповідно на 1,3% та 0,9%, а також акції «Донбасенерго», які знизились, після їх певного цінового відновлення, на 3,0%. Через невелику вагу в індексі УБ цих акцій таке зниження мало досить обмежений вплив на індикатор Української біржі.

Вчора на світових фондових ринках, після нічного-ранішнього несильного зниження в Азії, був день росту. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 та широкий фондовий індекс США S&P 500 – обидва - підросли на 0,6%, тим самим перервавши зниження, яке було намітилось. Особливо останнє стосується індексу S&P 500. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, через вчорашні ранішнє зниження в Азії і значну вагу азійських компаній в своєму складі, додав лише 0,1%.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси незначно знижуються. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж, європейські фондові індекси мало зміняться, можливо, трохи просядуть. Індекс MSCI EM, через відіграш азійських акцій, додає 0,7%.

Великих ідей для торгівлі акціями на світових фондових ринках, схоже, немає.

В цій ситуації і місцевий український ринок акцій, імовірно, буде «плисти по течії», рухаючись у великій мірі під впливом цінової динаміки на зовнішніх ринках. В цій ситуації і за відсутності великих цінових змін на зовнішніх ринках слід очікувати продовження такої ж, як і минулі слабкої динаміки на місцевому ринку акції за низької торгової активності. Тренд поки, скоріше буде йти уверх, але пару торгових сесій росту можуть змінюватись днем зниження, про що не варто забувати.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 6 декабря 2016
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарий
Svit Invest


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду