Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 05:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 26 декабря 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 791,94+0,83%

З Різдвом тих, хто святкує в цей час!

Минулої п’ятниці, перед святами для багатьох віруючих, індекс Української біржі додав ще 0,45% після росту за результатами попередніх двох торгових сесій на 3,6%. Обсяги торгів акціями на Українській біржі в останній день минулого тижня не значно підросли в порівнянні з попереднім днем і склали 70-75% середньоденних за останні півроку-рік-півтора. Технічна картина зараз в індексі УБ – продовження росту після зниження. Найбільше підросли в ціні минулої п’ятниці і з індексних паперів УБ акції «Центренерго» та «Мотор Січі», які додали по 0,9%; знизились в ціні акції «Донбасенерго» - на 3,4%.

Останній передсвятковий робочий день на західних фондових біржах розвинутих країн відзначився слабкою динамікою. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 майже не змінився – додав якихось 0,04%; широкий фондовий індекс США S&P 500 підріс на 0,1%. Ці зараз індекси коло свого річного та історичного максимуму, відповідно. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, втратив того дня також незначний 0,1%.

Сьогодні в зв’язку з вихідними в США та переважній більшості країн Європи на світових ринках буде спокійно. Фондові біржі цих регіонів сьогодні не працюють. А основні активісти на фінансових ринках, які задають ритм торгів по всьому світу, – це американці.

Сьогодні відповідно ні ф’ючерси, ні CFD на індекси Європи та США не торгуються. Індекс MSCI EM додає незначний 0,1%.

Важко з впевненістю сказати, як будуть проходити торги на світових ринках акцій цього тижня. Навряд чи буде велика динаміка, враховуючи дуже солідний попередній ріст на західних фондових біржах та досить значні ціни акцій в США.

На цьому фоні від місцевого українського ринку акцій сьогодні, скоріше, слід очікувати продовження передсвяткового росту, і, знов таки, скоріше поміркованого. Хоча, може бути всяке.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 26 декабря 2016
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний коментарий
Svit Invest


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду