Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Середа, 03.07.2024 23:30
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 27 февраля 2017

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 939,97+0,81%

Минулої п’ятниці індекс Української біржі знизився на 0,15% після  різкого росту-відновлення на 1,6% минулого четверга і після 4-ох торгових сесій своєї невиразної динаміки до того з дуже малими змінами за результатами торгів. В цілому ситуація в цінах акцій на Українській біржі відображає ситуацію на основних світових фондових біржах, де відчувається певна невизначеність на все ще тренді зростання.

Минулої п’ятниці знизились в ціні два індексних папери УБ, зросли також два, ціна одного залишилась без змін. Найбільшу в абсолютному відношенні зміну ціни того дня мали акції «Укрнафти», які втратили 1,35%.

Обсяги торгів акціями минулої п’ятниці на Українській біржі трохи перевищили середньоденні за останні півроку – рік – півтора.

На світових фондових ринках минулої п’ятниці була різнонаправлена динаміка, переважно негативна. Композитний доларовий фондовий індекс ринків країн, які розвиваються, MSCI EM, знизився минулої п’ятниці на 0,9%. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 того дня втратив 0,8%, а широкий фондовий індекс США S&P 500, навпаки, підріс ще на 0,15%.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські фондові індекси торгуються різнонаправлено, але переважно слабко підростають. Ф’ючерси на європейські фондові індекси додають, що не дивно, враховуючи різну динаміку індексів в Європі та за океаном у п’ятницю. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж, європейські фондові індекси підростуть. Індекс MSCI EM зранку втрачає 0,2-0,3%.

Основною подією цього тижня для фінансових ринків стане виступ президента США в Конгресі у вівторок. Як очікується, в ході виступу будуть зроблені заяви стосовно важливих економічних реформ в США: реформи системи охорони здоров’я та податкової реформи без зазначення певних строків. Є аналітики, які вважають, що на законодавчому рівні ці ключові економічні регулятивні зміни все ж ще не будуть остаточно прийняті у вигляді законів цього року, хоча більшість схиляється до думки, що до кінця 2017 року вдасться прийняти необхідні зміни до законодавства. Республіканська партія має більшість в обох палатах Конгресу, і президент США належить до тої ж партії, проте є чимало технічних моментів, але, головне, необхідно ще й погодити дуже суттєві зміни в рамках не зовсім монолітної партії і зробити їх прийнятними для виборців.

На цьому не дуже виразному фоні від місцевого ринку акцій в найближчі дні можна очікувати певного «бокового» руху з коливаннями. Яка буде ж динаміка сьогодні виходячи з зовнішньому фону на якому є протиріччя, з власної неоднозначної технічної картини місцевого ринку акцій суто на сьогодні сказати важко.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 27 февраля 2017
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду