Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Середа, 03.07.2024 23:28
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 24 апреля 2017

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1032,33+0,59%

Минулої п’ятниці індекс Української біржі знизився на 1,0% після зниження минулого четверга на 0,9%. Наразі технічна картина в індексі УБ – ще одне зниження після кількаденного відскоку індексу уверх. Найближчий ф’ючерс на індекс Української біржі знаходяться від індексу вниз на 24 пункти, що не є добою ознакою.

Минулої п’ятниці чотири індексних папери Української біржі знизились в ціні, один – підріс. Ціна акцій «Укрнафти» опустилась на значимих 4,2%; ціни індексних акцій того дня змінились в абсолютному вираженні мало - менш, ніж на 0,7%.

Обсяги торгів індексними акціями УБ в останній робочий день минулого тижня ще підросли і перевищили відсотків на 40-45% середньоденні за останні півроку, рік та півтора. Акції «Укрнафти» були відповідальними майже за половину торгових оборотів по індексним акціям УБ того дня.

В минулу п’ятницю основні світові індекси мали слабку та різнонаправлену динаміку. Ситуація, схоже, змінитися сьогодні. В останній робочий день минулого тижня композитний доларовий фондовий індекс ринків країн, які розвиваються, MSCI EM, підріс ще на 0,35% після свого місячного повільного просідання. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 того дня майже не змінився, а широкий фондовий індекс США S&P 500 втратив 0,3%, після різкого відскоку наверх на 0,8% за день до цього. Цей індикатор різким ривками відновлює раніше дещо втрачені позиції.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські та на європейські індекси досить сильно підростають; - особливо це стосується європейських індексів. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж європейські фондові індекси сильно зростуть. Індекс MSCI EM зранку додає ще 0,5%.

Основною і позитивною новиною для фінансових ринків стали результати першого туру президентський виборів у Франції, який пройшов цієї неділі. В другий тур президентських виборів вийшли, як і очікувалось, ліво центрист Еманнуель Макрон (рух «На марші») та лідер крайньої правої партії «Національний фронт» Марі Лі Пен. Всі інші три кандидати, які не пройшли в другий тур, які і ряд провідних політиків країни, вже заявили про підтримку в другому турі кандидатури Макрона. Розрив між кандидатами в першому турі склав близько 2% на користь Макрона. Згідно з опитуваннями Макрон переможе в другому турі Лі Пен з великим розривом 62-64% на 38-36%. Ринки дуже добре відреагували на цю новину, і саме на ній спробують зіграти наверх провідні учасники фондових ринків сьогодні.

На цьому фоні варто очікувати сьогодні досить позитивних торгів на Українській біржі, якщо, звичайно місцевий ринок не принесе несподіванок. Дещо насторожує негативний розрив ф’ючерсу з індексом. Та, проте, здається, все ж загальний оптимізм зовнішніх ринків має зіграти сьогодні на УБ свою позитивну роль.


·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 24 апреля 2017
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуРост
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду