Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Середа, 03.07.2024 21:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 22 декабря 2017

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1337,51+1,16%

За результатами вчорашніх торгів індекс Української біржі незначно знизився, втративши 0,2%. Технічна картина в індексі УБ – зовсім невелика негативна корекція після сильного росту.

 Дві індексні акції УБ з п’яти незначно знизились в ціні, дві - зросли, одна – не торгувалась. Зміна ціни жодного індексного паперу за результатами торгів не перевищила 0,7%.

 Обсяг торгів індексними акціями на ринку заявок УБ опустився до рівня попередніх днів перед вчорашнім збільшенням. Він був помітно меншим за середньоденні обсяги торгів за останні півроку, рік та два, що не дивно в ці передсвяткові дні. З не індексних акцій великі обсяги торгів були з акціями «Дніпрообленерго».

 Світові ринки акцій. Про них згадується в цьому огляді, в першу чергу тому, що з ними корелює (змінюється) і місцевий український ринок акцій.

 Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора зріс на 0,1%. Річна зміна цього фондового індикатору складає зараз майже 34%. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 підріс на 0,6%. Широкий фондовий індекс S&P 500 додав 0,2%, і впритул наблизився до свого недавнього історичного максимуму. Індекс S&P 500 з початку року зріс на майже 20%.

 Основною новиною для фінансових ринків продовжує залишатися податкова реформа в США зі значним зниженням ставки корпоративного податку. Американські корпорації після прийняття відповідного закону Конгресом заявили про збільшення заробітних плат своїм співробітникам.

 Є результати регіональних виборів в Каталонії, Іспанія.

 Сьогодні зранку ф’ючерси на американські фондові індекси дещо підростають; на європейські фондові індекси – торгуються різнонаправлено. Згідно з IG, яка дає котирування фондових індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж, європейські фондові індекси, в своїй більшості дещо знизяться (не всі). На європейський ринок акцій сьогодні тисне зростання євро. Однак ситуація може змінитись в ході торгів. Сьогодні практично передсвятковий в Європі день, (як і в Україні, і в США,) і в Європі коротка торгова сесія. Як правило, перед Різдвом фондові індекси підростають. Індекс MSCI EM зранку додає 0,4%.

 Сьогодні не варто очікувати дуже значних змін на місцевому українському ринку акцій. Імовірність слабко позитивного результату після двох днів зниження на УБ, та, скоріше за все, на фоні позитивного результату торгів акціями на закордонних фондових майданчиках, бачиться як дещо більш імовірна.




·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 22 декабря 2017
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду