Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Середа, 03.07.2024 19:16
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 27 декабря 2017

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1354,15+1,13%

Вчора індекс Української біржі підріс ще на 0,1% і оновив свій максимум вже більше, ніж за три роки, – з кінця липня 2014. Обсяги торгів індексними паперами, як і динаміка цін індексних акцій при цьому були невеликими. Торгувались лише три індексні акції з п’яти, а обсяги торгів індексними акціями Української біржі на ринку заявок УБ ще дещо знизився в порівнянні з попередньою торговою сесією і наблизився до мінімальних за останні два роки. Ціна індексних акцій «Центренерго» підросла на 1,2%, «Укрнафти» додала 0,15%, а «Райффайзен банк Аваль» знизилась на 0,4%; інші індексні папери Української біржі не торгувались. При цьому лише обсяги торгів акціями банку були більш-менш достойними. Невеликий обсяг торгів акціями зараз спостерігається на більшості фондових бірж світу через те, що багато трейдерів в цей час беруть відпустки.

З не індексних паперів на рівні близькому до звичайних обсягів торгів індексними акціями Української біржі на ринку заявок торгували акціями «Турбоатому» та паперами «Миронівського хлібопродукту». Також були торги на ринку заявок УБ  акціями «Богдан Моторс», «Нижньодніпровського трубопрокатного заводу» і деякими іншими ще при менших обсягах.

Світові ринки акцій теж вчора мали слабку динаміку. Про них згадується в цьому огляді, в першу чергу тому, що з ними корелює (схоже змінюється) і місцевий український ринок акцій.

Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, знизився на 0,2%, широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600, як і  широкий фондовий індекс S&P 500 втратили по 0,1%. Індекс S&P 500, як і раніше, знаходиться коло до свого недавнього історичного максимуму.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські фондові індекси мало змінюються і торгуються різнонаправлено; на європейські фондові індекси так само, але більше слабко підростають. Згідно з IG, яка дає котирування фондових індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж, європейські фондові індекси більше слабко підростуть. Індекс MSCI EM зростає на 0,2-0,3%.

Серед новин можна відзначити ріст ціни нафти північноморської марки Brent до 66 доларів США за барель вперше з липня 2015 року. Ціна американської марки WTI в ході вчорашніх торгів вперше за два з половиною роки на короткий час досягла цінової відмітки у 60 доларів США за барель. Цьому дещо допомогла аварія на нафтопроводі в Лівії.

На західних фондових біржах торгова активність між святами невелика, так само, як і в Україні. Тому, не варто розраховувати на велику цінову динаміку та велику торгову активність на Українській біржі. Слабко позитивний та слабко негативний результат на сьогодні, як видається мають близькі ймовірності, хоча слабко позитивний видається все ж більш імовірним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 27 декабря 2017
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду