Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Неділя, 07.07.2024 16:19
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 26 декабря 2011

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1465,94+0,34%

У п’ятницю на українському ринку акцій гравці фіксували прибутки за відсутності підстав для продовження зростання. Тому обидва індекси: УБ та ПФТС – впали майже на 0,4%. Обсяг торгів на ринку заявок УБ знову був досить малим, склавши близько 6,9 млн. грн. Та мала частка грошей зосередилась в основному в цінних паперах Азовсталі, Алчевського МК, Центренерго та Мотор Січі.

Більшість ліквідних акцій знижувалися, хоча акції банківського сектору, всупереч більшості інших секторів, зростали: банк Аваль додав 1,7% курсової вартості, Укрсоцбанк – 0,5%, навіть мало ліквідний банк Форум підріс на 6,1%, наслідуючи динаміку банків на міжнародних торгівельних майданчиках. Також, отримали позитивну доходність акції Центренерго, Укртелекому, Стаханівського ВБЗ та Харцизького ТЗ.

Американські та європейські фондові ринки завершили минулий тиждень з позитивним настроєм, зокрема індекси Dow Jones, FTSE та  CAC додали близько 1,0% вартості, S&P 500 – 0,9% NASDAQ – 0,7%; DAX – 0,5%. Низка позитивних даних по макроекономіці США сприяла такій динаміці індексів. Міністерство торгівлі США опублікувало дані по доходах/витратах домогосподарств, які зросли у листопаді на 0,1%; обсяги замовлень на товари довгострокового користування в країні зросли на 3,8%; а продажі нових будинків – на 1,6% м/м, до 315 тис.

Сьогодні ж азійські ринки зростають, російський ринок РТС також розпочав останній тиждень цього року зростанням. Ми очікуємо, що відкриття торгів на Українській біржі пройде без суттєвих відхилень від рівнів останнього закриття, а подальша динаміка індексів українських акцій протягом дня матиме слабку позитивну активність. Сьогодні у всій Європі та США вихідний день.

З важливих світових макроекономічних даних цього тижня варто відзначити кількість заявок на допомогу по безробіттю (буде опубліковано в четвер), чиказький індекс ділової активності та роздрібні продажі за останній місяць



Настроение рынка на 26 декабря 2011
Падение
0 8
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Комментарии к закрытию рынкаРост
Аналитический департамент SORTIS
Ежедневный обзор
ИК Велес Капитал Украина
Premarket: итоги года еще реально подправить
Дмитрий Макаренко, руководитель отдела поддержки клиентов интернет-трейдинга Dragon Capital
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ
Рост вслед за РТС?Рост
ИК ИФГ КАПИТАЛ, Сидоров Алексей


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду