Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 06.07.2024 11:26
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 5 сентября 2012

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 952,27-1,45%

Огляд ринку

Вчора на світових фондових ринках переважали низхідні тенденції, не виключенням був і український ринок. Індекс Української біржі знизився на 2,09% до 966,32 пункти.

Загалом, на ринках існував доволі суперечливий інформаційний потік. З однієї сторони, Європа, де вже в четвер відбудеться засідання Європейського Центрального Банку, на якому очікуються певні монетарні кроки щодо стимулювання європейської економіки. Чим ближче до засідання, тим більше різних заяв та чуток. Як результат, на вчорашній торговій сесії достатньо суттєве скорочення показала дохідність італійських та іспанських 2-х річних облігацій.

В США підтримуючим фактором став технологічний гігант Apple на фоні майбутнього запуску зменшеної версії планшету IPad. Проте макроекономічна статистика розчарувала – промисловий індекс ділової активності в США (РМІ) скоротився на 0,2 пункти до 49,6. Хоча середній прогноз аналітиків знаходився на рівні 50,0.

Сьогодні серед важливої макроекономічної статистики можемо виділити показники обсягу роздрібних продажів в Європі, де очікується скорочення на 0,2% та аукціон 10-ти річних німецьких облігацій.

Швидше за все, ринки будуть торгуватися з незначною активністю в очікуванні четверга та п’ятниці, де заплановані засідання ЄЦБ та ряд важливих марокен омічних даних.

Новини

Українські підприємства гірничо-металургійного комплексу (ГМК) у січні-серпні 2012 року, за попередніми даними, скоротили виробництво сталі, прокату, труб і металовиробів, зберегли - коксу і збільшили випуск залізорудної сировини (ЗРС).

Виробництво загального прокату в січні-серпні поточного року знизилося на 7% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року - до 19,681 млн. тонн, сталі - на 5%, до 22,010 млн. тонн, чавуну збереглося на рівні 19,083 млн. тонн.

У серпні 2012 року виробництво загального прокату зросло на 2,2% в порівнянні з попереднім місяцем, але скоротилося на 9,3% в порівнянні з серпнем-2011 - до 2,367 млн. тонн, сталі - зросло на 2,9% і знизилося на 13,2% відповідно, до 2,625 млн. тонн, чавуну - знизилося на 0,2% і на 10,2% відповідно, до 2,277 млн. тонн.

Коментар аналітика. Результати, які можуть призвести до руху цін акцій емітентів: MMKI -13%, AZST -10%, ENMZ +21%, ALMK +22% порівняно з липнем. Група «ЄМЗ» більше спеціалізується на випуску довгомірного прокату, який зараз котирується вище за плоский, саме цим можна пояснити нарощення обсягів виробництва на комбінаті при падінні на ММК ім. Ілліча та «Азовсталі». Алчевський МК вийшов на звичний в цьому році показник— близько до 300 тис. тонн на місяць, що в цілому відповідає нашим очікуванням.

сайт КУА "КІНТО"

тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 5 сентября 2012
Падение
7 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Ежедневный обзор рынка, комментарии по актуальным новостям
Инвестиционная группа «Сократ»
Перед открытиемПадение
Брокерский Дом "Открытие"
Premarket: до заседания ЕЦБ сохранятся спокойные настроения
Оксана Ступак, старший инвестиционный консультант Dragon Capital
Комментарии к открытию рынкаПадение
ООО "Восточно-Крымская фондовая компания"
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду