Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 06.07.2024 07:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 19 октября 2012

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 832,3-1,86%

Вчора український фондовий ринок розпочав день зі зниження і перевага продавців продовжувалась увесь день. Індекс УБ просів нижче 840 п., практично досягнувши попереднього локального мінімуму – 813 п. 8-го червня цього року. Обсяг торгів на  ринку заявок української біржі склав 7,9 млн. грн., в цілому обсяг торгів акціями на фондовому ринку – 32,2 млн. грн.

Четвер був насичений міжнародними подіями, новинами: в Брюсселі розпочався Європейський саміт, Іспанія успішно розмістили державні облігації на суму €4,6 млрд., вийшла макроекономічна статистика з найбільших економік світу та продовжилась публікація фінансових звітностей американських корпорацій за третій квартал 2012 року.

Зокрема, темпи росту роздрібних продажів у Китаї у вересні зросли з 13,2% до 14,2%; роздрібні продажі у Великобританії зросли у вересні на 0,6% м/м після зниження на 0,1% м/м у серпні.

Після публікації позитивної макростатистики з Китаю та Великобританії, європейські фондові індекси зростали у четвер. За результатами торгів німецький DAX 30 додав 0,58% до своєї курсової вартості; французький САС 40 – 0,22%; британський FTSE 100 – 0,15.

Кількість первинних заяв про допомогу по безробіттю в США за тиждень зросло порівняно з переглянутими показниками попереднього тижня на 46 тис., до 388 тис. (аналітики очікували зростання на рівні +26 тис.).

Американські індекси за результатами торгів продемонстрували зниження: Dow Jones впав на 0,06%; S&P 500 – на 0,24%; Nasdaq – на 1,01%. На таку динаміку вплинули не лише статистичні дані з ринку праці США, а й слабкі фінансові результати американських компаній, зокрема інтернет-компанія Google отримала консолідований чистий прибуток за результатами третього кварталу $2,17 млрд. порівняно з $2,73 млрд. роком раніше. Такі результати виявились гірше прогнозів аналітиків, акції Google суттєво знизились в ціні і торги ними на біржі Nasdaq були призупинені.

Ціна нафти також дещо знизилась у четвер на фоні слабкої статистики по ринку праці у США: вартість нафти марки Brent знизилась на 0,7% до $112,42 за барель.

Темою першого дня зустрічі європейських лідерів було створення єдиного банківського регулятору. Та більшість експертів не очікують суттєвих рішень, які можуть вплинути на економічну кризу в єврозоні.

Сьогодні вранці азійські індекси демонструють змішано динаміку, а от ф’ючерси на американські та європейські індекси торгуються зі зниженням. Більшість гравців фінансових ринків очікує результатів саміту ЄС, платіжний баланс Єврозони за серпень та дані з ринку нерухомості США.

Брак ліквідності та невпевненість у подальшому русі притаманне нашому вітчизняному ринку не передбачає суттєвих змін цін акцій сьогодні.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 19 октября 2012
Падение
6 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Перед открытиемПадение
Брокерский Дом "Открытие"
Premarket: внешние рынки относительно стабильны сегодня
Олег Дрыжак, инвестиционный управляющий Dragon Capital
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ
Комментарии к открытию рынка
ООО "Восточно-Крымская фондовая компания"
ПремаркетПадение
Роман Петров, аналитик "Al-Ros"


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду