Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 19:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 17 мая 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 828,85+1,42%

Як повідомив НБУ золотовалютні резерви у квітні зросли на $510 млн. до $25,2 млрд. Протягом квітня Мінфін розмістив єврооблігації на суму $1,25 млрд. та виплатив на користь МВФ $0,4 млрд. Хоча даних по інтервенціях ще немає, скоріш за все вони склали близько $200-300 млн.

В цьому ж контексті вчора агентство S&P підтвердило довгостроковий рейтинг України на рівні В з негативним прогнозом. Агентство очікує уповільнення економічного зростання України до 1% у цьому році проти раніше очікуваних 2,5%, та подальшого зниження золотовалютних резервів до 2 місяців імпорту та 30% майбутніх короткострокових виплат по боргах. Як правило, кінець травня-червень є сезоном перегляду рейтингів України, тож варто чекати на повідомлення від Fitch та Moody’s невдовзі.

На міжнародних ринках під впливом негативних новин зі США почалася консолідація. Індекс S&P500 вчора знизився на 0,5%, вперше за останні п’ять сесій. Кількість новобудов в США різко скоротилася, звернення за допомогою по безробіттю неочікувано зросли, а інфляція виявилася слабшою за прогнози. Усе це після аналогічно слабких даних середи по промисловості дало привід інвесторам почати фіксувати прибутки від раллі.

Золото знову впало нижче $1400 за унцію на тлі сильного долару та розпродажу у сировинних валютах – AUD, CAD, NZD. Очікування по динаміці ціни золота залишаються негативними у більшості гравців, незважаючи навіть на зростаючі обсяги ліквідності від центробанків по всьому світу, яким вони накачують фінансову систему.

Сьогодні в Україні буде оприлюднена статистика по промисловості та будівництву. По США вийдуть дані по очікуванням споживачів та лідируючим індикаторам.

Новини емітентів

Луганськтепловоз

Міністерство інфраструктури України провело переговори з власниками російського "Трансмашхолдингу" - власником "Луганськтепловозу", генеральним директором "Трансмашхолдингу", а також гендиректором "Луганськтепловозу" з метою організації виробництва в Луганську вантажних локомотивів-електровозів, повідомив міністр інфраструктури Володимир Козак на брифінгу в Києві в середу, повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна».

У випадку прийняття урядового рішення початок виробництва цієї техніки на заводі можливий з другого півріччя наступного року. У цьому випадку локалізація спочатку складе близько 30%, в 2015 році досягне: локомотивів постійного струму - 90%, змінного - 65%. До цього часу близько 20 задіяних у виробництві цих локомотивів українських підприємств повинні будуть збільшити виробництво комплектуючих у 2-4 рази.

В 2015 році виробництво вантажних локомотивів-електровозів на "Луганськтепловозі" зможе скласти 100 одиниць локомотивів на рік. «Наступного тижня буде прийнято рішення про джерела фінансування цього проекту", - повідомив міністр.

"Луганськтепловоз" випускає магістральні і маневрові тепловози, електровози, електропоїзди постійного і змінного струму, дизель-поїзди.

В 2012 році підприємство збільшило обсяг виробництва більш ніж на 70% порівняно з 2011 роком, випущено 162 секції локомотивів, які працюють на дизельному пальному. В 2013 році планується випустити 250 секцій таких тепловозів. Очікуваний чистий дохід 2013 р. - більше 3 млрд. грн. в порівнянні з 1 млрд. 747 млн. грн. в 2012 році.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 17 мая 2013
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский рынок завершил день уверенным ростомРост
АЛОР УКРАИНА
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду