Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 11:33
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 2 сентября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 830,73-1,08%

Зовнішній фон для українського фондового ринку сьогодні складається позитивний. Підростають фондові індекси Росії (+03% - +0.5%), майже вся в «зеленому» Азія – причому зростання місцями суттєве. Зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси майже всі переконливо зростають (в межах, страшно подумати, відсотка), як і ф’ючерси на фондові індекси США (+0,6-+0,9%). Сьогодні в США свято – День Праці – вихідний. Звучить трохи парадоксально: «У нас День Праці – тож ми відпочиваємо». Для фінансових ринків зазвичай вихідний в США означає знижену активність та менший рух цін. Адже основні «запальнички» на фондовому ринку – трейдери та спекулянти США, які створюють волатильність, динамічний рух, який привертає до ринку увагу та допомагає заробити спекулянтам та трейдерам в інших частинах світу відсутні. Проте сьогоднішня ранішня динаміка вступає в протиріччя з загальною тенденцією і обіцяє позитивний торговий день з непоганим зростанням фондових індексів на багатьох фондових майданчиках.

Виходячи з цього слід очікувати позитивного початку дня і на українському фондовому ринку, як і торгової сесії протягом дня в цілому.

Основними темами на світових ринках акцій на наступному тижні будуть імовірний повітряний удар США по Сирії та звіт по ринку праці в США в наступну п’ятницю. Можливими нюансами в цих темах будуть можлива відповідь Сирії на повітряний удар та реакція ФРС на звіт по праці – буде скорочення програми викупу облігацій вже у вересні чи ні. Якщо поглянути на технічну картину на фондовому ринку Росії, то варто звернути увагу на те, що ринок знаходиться близько до річного мінімуму без особливих (чи занадто) негативних для російських акцій новин. Тож потенціал його подальшого суттєвого зниження обмежений. І це теж є темою, яка впливатиме на рух українського фондового ринку.

Технічно фондовий ринок США знизився від максимуму на 4,5%. Від цієї точки чи лише трохи нижче можливе зростання ринку, причому зростання досить різке. І це зростання у випадку його реалізації буде стимулювати до зростання і імовірно приведе до позитивного руху на інших фондових майданчиках. В інший час можна було б впевненіше говорити про зміну напрямку руху ринку на позитивний в періоді місяць. Проте вже занадто багато негативних обставин з’явилось останнім часом, які тиснуть на ринок. Не можна виключати того, що фондовий ринок США знизиться ще на два-три відсотка, хоча й меншими темпами, ніж це було протягом минулого місяця. Тож можна сказати, що для трейдерів ринок на роздоріжжі. Необхідно проявляти підвищену обережність торгуючи в ту чи іншу сторону. Можливо навіть краще перечекати день-два і дочекатись того часу, коли закордонні ринки визначаться з напрямом подальшого руху. А можна вичинити інакше – кілька днів торгувати на інтервалі один день виставляючи «стоп-лосс» та закриваючи під кінець позиції. Сьогодні день обіцяє бути позитивним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 2 сентября 2013
Падение
1 7
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Индекс UX снижается по итогам дняПадение
АЛОР УКРАИНА
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду