Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 07:18
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 14 ноября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 900+1,46%

Вчора фондовий індекс УБ, начебто в противагу більшості інших, закордонних індексів, в середині дня почав зростати і закінчив торгову сесію в плюсі, додавши 0,63%. Втім, як виявилось, саме він був провісником того, що вчора сталось на фондовому ринку США. Фондові індекси цієї країни, почавши торгуватись в червоному по ходу дня дуже сильно передумали і закінчили торгову сесію в досить непоганому плюсі. Широкий фондовий індекс S&P 500 зріс за день на 0,81%. «Роздуми» ринку проходили в дві чи, навіть, три стадії. Спочатку, почавши сесію в твердому мінусі, індекси пішли вгору і потім застигли на певний час, торгуючись на постійному рівні нижче нульової позначки, яка відділяє рівень закриття минулого дня. Потім перейшовши в плюс вони ще певний час проторгувались без значних рухів, майже на постійному рівні, трохи вище ватерлінії. І нарешті, як кажуть, «під завісу» індекси впевнено, як молоді альпіністи, полізли вгору. Якщо ж подивитись на річний графік американських фондових індексів, то це майже безперервний рух вгору без значних корекцій, точніше взагалі без корекцій, якщо вживати це слово в класичному його розумінні, а саму зниження на 10% і більше. Та й взагалі на графіку, наприклад, S&P 500 з 2009 року важко помітити суттєвого тимчасового руху вниз. Втім чимало аналітиків на американському ринку закликають роздрібних інвесторів зараз бути обережними і не захоплюватись купівлями, особливо тих, хто не встиг на свято росту ринку. Ринок то не дешевий. Та й вчорашній ріст на фондовому ринку США, по великому рахунку, пройшов без значної участі зі сторони.

На фондовому ринку Росії вчора події розгортались драматично і в протилежному напрямку. Спочатку ринок досить спокійно знижувався, які і інші ринки, поки несподівано в кінці сесії не почалися значні розпродажі акцій "Мечела" на великих обсягах, які призвели до падіння акцій компанії на 41,35%. За ними послідували і деякі інші папери. В результаті індекс ММВБ закінчив торгову сесію з мінусом 2,24%. Це створило технічні передумови для хорошого зростання фондового ринку Росії сьогодні.

В результаті вчорашніх подій, сьогоднішній зовнішній ранішній фонд для українського фондового ринку складається дуже позитивно. Ф’ючерси на європейські фондові індекси, яких не захопила вчорашня несподівана хвиля зростання, сьогодні зранку впевнено додають. Більше всіх «стараються»            Euro Stoxx 50 та німецький DAX – ріст майже на відсоток. Що трохи дивно, і ф’ючерси на американські індекси зранку в непоганому плюсі. Ф’ючерс на фондовий індекс S&P 500 додає 0,3%. Не дивно, що «після вчора» практично вся в бурно зеленому фондова Азія. Ну, зрозуміло, фондові індекси Росії, окрім американського позитиву. кинулись відігравати втрати вчорашнього дня, поки, щоправда, не піднявшись до рівня, який би перекрив вчорашнє зниження індексу ММВБ. Так що. картина дуже позитивна для українського фондового ринку і, хотілось би сподіватись, що фондовий ринок України не підведе, і не буде рухатись в протилежну від інших сторону. А також, нарешті, перескливши очікування скептиків, піде ще далі і протягом найближчих днів добереться до рівня минулих трьох максимумів (жовтня, кінця липня та середини серпня) та подолає їх. Як буде насправді побачимо.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 14 ноября 2013
Падение
0 10
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский рынок закрылся на зеленой полосеРост
АЛОР УКРАИНА
Premarket: украинский рынок акций находит силы для ростаРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ
Обзор фондовых торговРост
Альтана Капитал


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду