Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 01:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 3 апреля 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1064,35-1,1%

Вчора індексні акції на Українській біржі торгувались зі змінним знаком. Індекс УБ протягом торгової сесії перебував то в негативній, то в позитивній зоні і закінчив день з невеликим мінусом в 0,14%. Варто згадати про закордонний індекс українських акцій UXagro, який після значного та швидкого зниження на початку березня з рівня 1170 пунктів до рівня 830 пунктів, також швидко за два тижні і відновився до рівня в 1160 пунктів.

Вчора ж широкий індекс США S&P 500 зріс на 0,3% і знову досяг чергового максимуму - 1891 пункт, що лише на 0,5% нижче цільового консенсус-значення індексу в 1900 пунктів, яке давали стратеги по фондовому ринку США на кінець 2014 року у листопаді-грудні 2013.

Сьогодні зранку фондові ринки по більшій мірі нейтральні. Ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються коло нуля, як і на американські. Азійські фондові індекси торгуються змішано, теж коло нуля. Композитний фондовий індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index сьогодні зранку «загнувся». Після 9-и торгових днів зростання (в цілому за цей період на 6,8%) індекс сьогодні знижується на 0,2%.

Значних фундаментальних новин для фінансових ринків немає. Ринки обговорюють міні-стимули для економіки в Китаї та попередні дані по ринку праці в США, очікують сьогоднішнього засідання ЄЦБ та виходу офіційних даних по ринку праці США в п’ятницю.

Український локальний ринок акцій сьогодні має перебувати під враженням інвестиційної конференції, яку проводить компанія Dragon Capital в Києві і може трохи підрости. Сьогодні другий день цієї конференції. Традиційно індекс УБ зростає до локального максимуму в один із кількох наступних днів після завершення конференції Dragon Capital. Хоча в період до і під час проведення конференції, торгуючись на підвищених значеннях, індекс в окремі дні під час проведення попередніх конференцій знижувався. Тож трейдерам варто все це мати на увазі.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 3 апреля 2014
Падение
0 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуРост
КІНТО
UX снизился на 0,14%Рост
АРТ КАПИТАЛ
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду