Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 17:22
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 27 ноября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 973,65-1,36%

Індекс УБ останні торгові сесії веде себе дуже спокійно, мало змінюючись за результатами торгів та й по ходу дня. Суттєво впали і обсяги торгів. Цінові підскоки та провали носили в останні дні дуже тимчасовий характер, триваючи не більше години. За вчорашній день індекс втратив 0,13%. Складається враження, що учасники локального ринку акцій в поточній ситуації найшли для себе якусь нижню опору, розслабились, і вирішили дати собі перепочинок.

Американські фондові індекси S&P500 та Dow Jones Industrial Average незначно підрісши в середу, оновили історичні максимуми 47-ий та 30-ий раз з початку поточного року відповідно. Зведений широкий європейський фондовий індекс Stoxx Europe 600 вчора не змінився, що буває вкрай рідко, а от німецький DAX підріс за результатами вчорашньої торгової сесії 0,55%. Індекс DAX дуже сильно додав останнім часом (+7,7% з 12 листопада), безперервно зростаючи 10 останніх торгових сесій поспіль. Композитний фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, за вчорашній день дещо підріс. Індекс потрохи додає майже кожен з останніх торгових днів, і поступово відновлюється. Зведений доларовий фондовий індикатор країн, які розвиваються, MSCI EM, в другій половині 2013 року різко знизився від локального максимуму, досягши своїх мінімальних значень за тривалий період часу в лютому 2014. Потім він майже безперервно зростав до початку серпня, переписавши трирічну вершину, і дещо перевищивши максимум минулого, 2013 року. З початку вересня і до середини жовтня індекс різко знижувався. Проте локальний мінімум середини жовтня 2014 виявився суттєво вище мінімуму лютого поточного року. І от тепер індекс знову, але вже повільно відновлюється. Все це все було б досить важливо для українського фондового ринку, враховуючи часту в минулому суттєву залежність поведінки місцевого фондового ринку від динаміки індексу MSCI EM, якби не сильні місцеві події цього року, які внесли свій вирішальний вплив, як на фінансові показники українських емітентів, так і на ставлення інвесторів до місцевого фінансового ринку.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські індекси торгуються змішано, як і фондова Азія. В цілому динаміка основних зовнішніх ринків сьогодні досить невиразна.

Виходячи з поведінки українського фондового ринку останнім часом, а також динаміки зовнішніх ринків, навряд чи варто розраховувати сьогодні на значні зміни на українському ринку акцій. Ринок імовірно буде рухатись в боковому каналі без значних змін, якщо не рахувати короткі різкі рухи за якими слідує рівне по силі відновлення.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 27 ноября 2014
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий: венская встреча не окажет влияния на ход сегодняшних торгов
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду