Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 17:26
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 28 ноября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 971,77-0,19%

Індекс УБ за результатами вчорашньої торгової сесії знизився на 1,36%, закріпившись трохи вище денних мінімумів кількох минулих днів. Фондовому індикатору, який демонструє останнім часом невиразну динаміку, ніяк не удається суттєво відірватись вверх від двох локальних мінімумів другої декади листопада, що, імовірно, відображає спокійно-песимістичний настрій учасників ринку. Навіть формування нової проєвропейської конституційної більшості у Верховній Раді, вибори спікера Ради та призначення прем’єр-міністра не змогли позитивно вплинути на хід вчорашніх торгів на українському ринку акцій.

Більшість європейських фондових індексів зросла в четвер, при цьому, варто зазначити, що німецький індикатор DAX росте вже 11 торгових сесій поспіль, чого не відбувалося з травня 2013 року. Зведений індекс найбільших підприємств Європи Stoxx Europe 600 збільшився на 0,35% і впритул наблизився до минулого локального максимуму. Американські біржі вчора не працювали через святкування Дня подяки в США. Сьогодні торгова сесія на заокеанських фондових майданчиках буде скороченою у зв'язку з "Чорною п'ятницею" - традиційним відкриттям сезону різдвяних і новорічних розпродажів. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, за вчорашній день мало змінився, додавши символічні 0,06%.

На фінансових ринках обговорюють рішення нафтового картелю ОПЕК, який вчора на своєму засіданні зберіг обсяг видобутку нафти на рівні 30 млн. бар / день. Ціни на північноморську нафту марки Brent в четвер за кілька годин впали більш, ніж на 6% до позначки $ 71,5 за барель. Американські ф'ючерси на нафту втратили майже $ 6 – їх ціна знизилась до $ 67,75 за барель, найнижчої відмітки з травня 2010 року. Це був справжній "чорний четвер" на ринку енергоносіїв. Енергетичний сектор був єдиним вчора в Європі, який закінчив торги мінусом. Сьогодні зранку ціна на сиру нафту марки Brent коливається близько чотирирічного мінімуму, $ 72,4 за барель. В цьому зв’язку, українським учасникам ринку має сенс звернути увагу на поведінку ціни акцій «Укрнафти».

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси незначно знижуються, як і індекс MSCI EM, який втрачає близько 0,2%.

Український фондовий ринок, виходячи з зазначеного вище, сьогодні має рухатись в «боковику» без дуже значних змін в будь-яку сторону.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 28 ноября 2014
Падение
2 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаПадение
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду