Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 17:24
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 1 декабря 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 989,12+1,79%

Фондовий індекс УБ незначно знизився за результатами торгів у п’ятницю – мінус 0,13%. В останній день минулого тижня індекс провалився на початку торгової сесії, втрачаючи в моменті 4%, але потім, протягом дня, вирівнявся і закінчив торги маржинальним мінусом. Більше за інші індексні акції втратили в ціні акції Алчевського металургійного комбінату (-4,4%), «Укрнафти» - на фоні значного падіння цін на нафту - (-3,4%), Авдіївського КХЗ (-3,2%) та Крюківського ВБЗ (-2,4%). Акції Мотор Січі зросли в ціні на 2,8%, підтримавши індекс. Інші індексні акції закінчили сесію коло нуля. Акції Алчевського МК та Авдіївського КХЗ стабільно втрачають протягом поточного року, знизившись з першого січня на 56% та 40% відповідно. 

Основні західні біржі закінчили останній день п’ятниці спокійно. Зведений індекс найбільших підприємств Європи Stoxx Europe 600 незначно знизився – на 0,07%. До речі, динаміка Stoxx Europe 600 в п’ятницю дуже сильно нагадувала динаміку індексу УБ в той день: суттєве зниження на початку торгової сесії і поступове, протягом дня, вирівнювання з виходом майже в нуль – під її кінець. Stoxx Europe 600 минулого четверга майже досяг свого попереднього локального максимуму, досягнутого у вересні, не дотягнувшись до попередньої вершини лише на 1%.

Скорочена торгова сесія п’ятниці на Уолл-Стріт також закінчились невиразно. Широкий індекс S&P500 втратив 0,25%, в той час, як індекс високотехнологічних компаній NASDAQ підріс на 0,1%, а консервативний Dow Jones Industrial Average не змінився. В той же час, ринки країн, які розвиваються, на фоні падіння цін на сировину помітно знижувались. Їх зведений доларовий індекс, MSCI EM, в п’ятницю втратив 0,8%. Сьогодні зранку індекс вже з мінусом у 1,6%. Ф’ючерси на європейські фондові індекси сьогодні зранку також помітно знижуються, обіцяючи негативне відкриття торгів акціями в Європі.

Фінансові аналітики обговорюють зниження цін на нафту та золото, а також статистичні дані з Китаю. Індекс ділової активності (PMI) в переробній промисловості, який ведуть HSBC та Markit в листопаді залишився на позначці 50 пунктів (близько до прогнозу), в той час, як офіційний індекс ділової активності (PMI) у промисловості склав 50,3 пункти, у порівнянні з очікуваними 50,6 пунктів та жовтневим значенням - 50,8 пунктів. Цей економічний показник знижується вже восьмий місяць поспіль, що турбує інвесторів. Китайські фондові індекси сьогодні торгуються в "червоній" зоні.

На фондовому ринку України більш імовірною є сьогодні негативна динаміка з невеликим зниженням за результатами торгів.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 1 декабря 2014
Падение
3 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаПадение
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду