Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 17:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 18 декабря 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1003,23+0,31%

Індекс УБ вчора підріс на 3,0% і добрався до «магічної» цифри у 1000 пунктів, на якій і закінчив торгову сесію. Зросли всі індексні акції. Такій динаміці фондового індикатора України в чималій мірі, імовірно, посприяв рух на зовнішніх ринках. Американські фондові індекси вчора суттєво зросли. Широкий фондовий індекс США S&P 500 додав більше 2%. Доларовий індекс Росії, РТС підріс відразу на 14% відновивши приблизно такі ж втрати, понесені днем раніше, на фоні вчорашнього укріплення рубля і часткового відновлення його позицій проти основних валют. Міністерство фінансів Росії вийшло на валютний ринок з крупними валютними інтервенціями. Також, що стосується самої України, варто звернути увагу на вчорашнє зростання цін українських єврооблігацій. Суверенні євробонди країни на «довгому кінці» (зі строками погашення починаючи з 2020 року)  додали в ціні за день від 2,2% до 3,7%. Це є індикатором більшої довіри інвесторів до українських цінних паперів в цілому.

На світових фондових ринках обговорюють останнє рішення ФРС та помітний ріст цін на нафту. Обидві новини розцінюються учасниками ринків, як позитивні. В документі, опублікованому за підсумками засідання Федерального комітету з відкритих ринків 16-17 грудня, говориться, що, американський Центральний банк вважає можливим проявити терпіння в нормалізації грошово-кредитної політики. Ціна нафти марки Brent зросла на два долара - з 59 до 61 доларів США за барель.

Зранку ф’ючерси на європейські індекси підростають. Зведений доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, «відштовхнувся» від значення у 905 пунктів – довгострокового рівня підтримки, підрісши вчора на 0,9%, зранку додає ще половину відсотка.

Потужне ралі на українському фондовому ринку сьогодні може продовжитись на фоні загального оптимізму на фінансових ринках, що на додачу до новин, які їх учасники розцінюють, як позитивні, готуються, мабуть, ростом відзначити Західне Різдво.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 18 декабря 2014
Падение
0 4
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду