Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 17:19
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 22 декабря 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1011,54+0,91%

Індекс Української біржі за результатами торгів у п’ятницю показав практично нульову динаміку. Індексні акції закінчили торги різнонаправлено. Найбільшим зростанням відзначились акції Укрнафти – плюс 6,1%, найбільшим зниженням – акції Алчевського металургійного комбінату – мінус 4,5%.

Західні біржі в останній день минулого тижня дещо підросли. Зведений широкий європейський фондовий індекс STOXX 600 додав 0,37%, широкий фондовий індекс США S&P 500 зріс на 0,46%. А от ринки країн, які розвиваються, продемонстрували більш сильний рух наверх. Їх зведений доларовий індекс, MSCI EM, зріс більше, ніж на 1%, після росту на 1,85% днем раніше. Індикатор відновлюється, відштовхнувшись від річного мінімуму, якого досяг чотири торгових дні назад. Сьогодні зранку індекс теж додає – вже близько 1%. До певної міри йому допомагає відновлення цін на нафту. Ф’ючерси на європейські фондові індекси також торгуються зранку в позитивній зоні.

Технічна картина на українському фондовому ринку наразі неясна. Вже майже протягом трьох торгових сесій індекс УБ практично топчеться на місці без помітного руху. Немає і особливих фундаментальних новин, які могли б сприяти визначеності в напрямку руху цін акцій. Багатьох учасників ринку, мабуть, влаштувало б поточне значення індикатору. З технічної картини логічно було б, скоріше, очікувати певної корекції українського фондового індексу вниз, в той час, як зовнішній фон підштовхує його наверх. На цьому фоні рух цін українських акцій догори здається сьогодні трохи більш імовірним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 22 декабря 2014
Падение
1 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду