Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 17:24
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 23 декабря 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 994,98-1,64%

Вчора індекс УБ зріс на 0,9%. В плюсі закінчили торгову сесію майже всі індексні акції за виключенням акцій Райффайзен банк Аваль, які показали нульову динаміку. Більше за інші акції зросли в ціні акції «Укрнафти», які до того сильно знижувались.

Вчора закордонні біржі також переважно зростали. Американські індекси        Dow Jones Industrial Average та S&P 500 закінчили торги на чергових історичних максимумах. Зведений широкий європейський фондовий індекс STOXX 600 додав 0,45%, а зведений доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, приплюсував за день майже 1,4%. Зовсім скоро Різдво за кількома церковними та й не церковними календарями. Тож фондові ринки зустрічають свято традиційним передріздвяним та передноворічним ралі.

Згідно з останніми прогнозами провідних брокерських та аналітичних компаній на Уолл-Стріт, в наступному 2015 році широкий фондовий індекс S&P 500 має додати ще 6,4% (середнє по прогнозам) чи 6,9% (медіана), незважаючи на вражаючий ріст кількох минулих років. Прогнози експертів коливаються від 1,4% (Barclays, Goldman Sachs, Credit Suisse) до 9,9% (Morgan Stanley) і навіть 11,6% (Oppenheimer). І це без урахування дивідендів, які точно додадуть ще 1,5-2%.

Останньою новиною для українського фінансового ринку є внесення урядом України до Верховної Ради поправок до податкового бюджетного та митного кодексів з тим, щоб до Нового року на новій основі прийняти державний бюджет. Законопроекти, в тому числі, передбачають легалізацію заробітних плат, зменшення соціальних внесків та певне збільшення митних зборів.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються коло нуля в невеликому плюсі, індекс MSCI EM знижується, відображаючи змішану торгівлю в Азії.

Картина на українському ринку, скоріше, нагадує невпевнене зростання. Тож сьогодні за результатами торгів на локальному ринку акцій є більше шансів на позитивний результат.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 23 декабря 2014
Падение
1 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду