Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 17:22
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 25 декабря 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1000,63+0,68%

Індекс УБ вчора закінчив торги поміркованим зниженням - на 0,1%. Більшу частину торгової сесії індекс перебував в червоній зоні, помітно нижче позначки позавчорашнього закриття, і підріс лише під самий кінець торгів. Вчорашні торги на локальному ринку акцій відбувались на знижених обсягах. Відчувається, що частина учасників цього ринку вже взяли новорічну паузу. Сьогодні активність на українських біржах може бути ще нижче. На біржах США, Європи, Гонконгу, Австралії сьогодні вихідний у зв’язку з різдвяними святами. Технічно на ринку проглядається бажання учасників українського ринку акцій закінчити рік торгами коло відмітки в 1000 пунктів по індексу УБ.

Скорочену торгову сесію основні американські та європейські індекси закінчили з мінімальними змінами – практично в нулі. При прирості лише на 0,03% індекс Dow Jones Industrial Average знову встановив історичний рекорд. Мінімальним зниженням відзначився вчора зведений доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, який втратив в ході вчорашніх торгів 0,08%. Сьогодні зранку індекс зростає на 0,04%.

На цьому фоні та за відсутності значимих новин слід очікувати спокійної торгової сесії сьогодні і на вітчизняному фондовому ринку. Найбільш імовірним сценарієм до Нового року є коливання індексу УБ коло відмітки в 1000 пунктів. Сьогодні може бути, як слабке зростання індексу, так і його незначне зниження перед подальшим ростом. На місячному графіку прослідковується тенденція до слабкого зниження, в той час, як на тижневому чітко позначився рівень підтримки у 989 пунктів по індексу УБ, від якої вчора індикатор відштовхнувся і пішов вгору, досягши позначки у 994 пункти. Тож, якщо слідувати більш короткому тижневому графіку, то сьогодні більш імовірне зростання індексу Української біржі.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 25 декабря 2014
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду