Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 15:18
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 15 января 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1053,89-0,38%

Індекс УБ середу закінчив в негативній зоні. Зниження склало 1,3%. На фоні переконливого зростання цін акцій на Українській біржі в попередній період, зниження було незначним, і поки ніяк не руйнує тренд двомісячного зростання, який може протриматись ще, принаймні, півтора-два тижні.

На основних закордонних фондових біржах вчора спостерігалось зниження. Всі три американські фондові індекси закінчили вчорашні торги в червоному. Широкий фондовий індекс США S&P 500 опустився на 0,6%. Більше за заокеанські постраждали європейські ринки. Широкий панєвропейський індекс STOXX 600, який днем раніше виріс на 1,4%, вчора втратив приблизно ту ж саму величину – 1,5%. Композитний доларовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM закінчив вчорашній день з мінусом у 0,4%.

Сьогодні ситуація розвернулась на 180 градусів. Фондова Азія тут задає тон. Переважна більшість регіональних індексів в зеленому. Більше за інші зростають фондові індекси континентального Китаю, незважаючи на нову не дуже гарну макростатистику, а саме, нижчі, ніж очікувалось обсяги сукупного банківського кредитування. Несподіване зниження базової ставки Центральним банком Індії також вносить свій позитивний вклад в ранішній ріст на азійських ринках, як і експірація опціонів. Впевнено тримаються зранку в плюсі і ф’ючерси на європейські та американські фондові індекси. Почасти, цьому сприяють і вищі ціни на нафту. Останні в черговий раз намагаються знайти нове «дно».

На цьому фоні слід очікувати і хорошого росту місцевого українського фондового ринку. Хоча, звичайно, може бути і по іншому, але в такому разі зниження цін локальних акцій буде явним дисонансом на фоні загальної картини сьогоднішнього переконливого росту на світових ринках, і суперечити технічній картині, яка до цього складалась, власне, на самому місцевому ринку пайових цінних паперів.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60



Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду