Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 15:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 19 января 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1028,92-2,03%

За результатами торгів в п’ятницю індекс УБ незначно знизився, втративши 0,34%. Індикатор мало змінюється за останні торгові сесії, проте, все ж, більше тяжіє до зниження.

Останніми значимими подіями в Україні є активізація бойових дій на сході країни і, особливо, під Донецьком. Це, окрім іншого, створює доволі негативний фон і для фінансового ринку України.

Для західних фондових бірж останній день минулого тижня виявився позитивним. Перервавши падіння протягом попередніх п’ятьох сесій, широкий фондовий індекс США S&P 500 в цей день підріс на 1,3%. Зведений індекс найбільших підприємств Європи STOXX 600 додав за підсумками торгів в п'ятницю 1,1%, піднявшись до 352,4 пункту, максимуму з 2008 року. Німецький індекс DAX виріс на 1,35%, французький CAC 40 - на 1,3%, британський FTSE 100 - на 0,8%. Композитний доларовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, навпаки, закінчив п’ятницю з мінусом у 0,26%.

Торгова активність на світових фондових біржах сьогодні буде, скоріше за все, на відносно низькому рівні. В понеділок американські біржі будуть закриті у зв'язку з національним святом США - Днем Мартіна Лютера Кінга. Зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси в більшості підростають, індекс MSCI EM – знижується. Фондовий індекс континентального Китаю, після дій регулятора проти великих локальних брокерів, зранку впав на 7,7%. Фондовий індекс Гонконгу, Hang Seng, реагує спокійніше – втрачаючи 1,7%.

Ключовою подією для світових фінансових ринків на тижні може стати рішення ЄЦБ по ставці в четвер, коли глава регулятора Маріо Драгі, як очікує більшість аналітиків, оголосить про програму кількісного пом'якшення в Єврозоні.

Бої коло Донецька сьогодні можуть негативно вплинути на український ринок акцій. Сьогодні можна очікувати зниження цін акцій на Українській біржі в цілому, хоча, таке зниження може бути незначним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 19 января 2015
Падение
2 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group
Утренний комментарий: на украинском рынке акций настроения далеко не самые праздничныеПадение
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду