Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 15:13
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 11 февраля 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1041,57+0,51%

Вчора індекс УБ закінчив торгову сесію невеликим плюсом у 0,17%. За день індикатор проробив непростий шлях, який по формі нагадує траєкторію руху слаломіста: непоганий ріст на початку торгів, суттєве зниження в середині дня, суттєвий ріст в другій половині дня і нарешті під кінець торгів знову зниження, щоб закінчити сесію лише з невеликим плюсом. Діапазон змін індексу за день від -1% до +1%. Орієнтуватись в такому русі при торгах вкрай важко, а сам химерний характер руху є свідоцтвом невизначеності на ринку.

Для України в цілому, і для фондового ринку країни зокрема, на сьогодні ключовими є два в немалій мірі пов’язані між собою питання: припинення гострої фази протистояння на Сході та отримання фінансової допомоги МВФ. Станом «на зараз» ситуація виглядає такою, що надає привід для стриманого оптимізму.

Вчора відбулись переговори тристоронньої контактної групи у Мінську. На переговорах був досягнутий певний прогрес у питаннях припинення вогню та відводу важкого озброєння. Майже відразу після початку цих переговорів Президенту Росії зателефонував Президент США Барак Обама, який переконував співрозмовника підтримати мирний план по Україні.

Сьогодні має відбутись зустріч в Мінську в «нормандському» форматі, яка може стати якщо не вирішальною, то переломною.

Міжнародний валютний фонд отримав широку міжнародну політичну підтримку в питанні про надання нового пакету фінансової допомоги Україні, переговори місії Фонду в Києві, як очікується, завершаться в найближчі кілька днів, повідомляє The Wall Street Journal. За словами офіційних осіб адміністрації США та МВФ, уряд України продемонстрував відданість реформам.

"В останні дні був досягнутий прогрес. Здається, все складається", - сказав у Стамбулі журналістам міністр фінансів США Джейкоб Лью, відповідаючи на запитання про перспективи надання Україні нових кредитів.

Європейські фондові біржі тим часом вчора додали. Панєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 зріс на 0,6%. Фондові біржі США також закінчили вчорашні торги ростом. Основний фондовий індикатор США S&P 500 додав 1,1%, закінчивши день на найвищий відмітці з початку року. Композитний доларовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, навпаки, опустився на 0,6%.

Сьогодні ф’ючерси на європейські фондові індекси зранку торгуються різнонаправлено, а індекс MSCI EM перебуває коло нуля.

Очевидно, торгівцям українськими акціями слід очікувати сьогодні новин з Мінська. Вони, як і можлива новина про надання широкомасштабної фінансової допомоги Україні мають сильно підштовхнути ціни українських акцій вгору. До цього моменту торги на локальному ринку акцій можуть відзначатись слабкою і суперечливою динамікою з певним тяжінням цін акцій вгору.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 11 февраля 2015
Падение
1 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
ПЕРЕД ОТКРЫТИЕМ: ожидается позитивный старт торговРост
Мастер брок
Утренний комментарий: инвесторы в ожидании позитивных новостей
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду