Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 15:17
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 12 февраля 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1105,93+6,18%

Вчора в очікуванні результатів зустрічі «нормандської четвірки» та результатів роботи місії МВФ в Україні індекс УБ підріс на 0,5%. Від вирішення двох ключових проблем, яким присвячена роботи відповідних груп залежатиме дуже багато для України, і її фондового ринку зокрема. Адже ситуація на Сході безпосередньо суттєво, хоча і в різній мірі впливає на фінансові показники переважної більшості емітентів представлених на Українській біржі, як і на фактор ризикованості інвестицій. Останні безпосередньо впливає на ціну всіх фінансових інструментів українських  емітентів. Останнє в повній мірі справедливе і для програми фінансової допомоги МВФ.

Преса повідомила, що зустріч «нормандської четвірки» в Мінську тривала 14 годин. Був підготовлений документ з 10-и чи 12-13 пунктів. Документ за інформацією, що є в наявності на зараз, передбачає припинення вогню та відвід важких озброєнь з 14 лютого. Цей документ мають підписати на рівні контактної групи, куди входять представник України, колишній президент країни Леонід Кучма, спеціальний представник ОБСЄ Хайді Тельявіні, посол Росії в Україні Михайло Зурабов, а також представники так званих «ДНР» та «ЛНР». Проте за останньою інформацією переговори продовжуються, а Президент України Петро Порошенко заявив, що російська сторона висунула неприйнятні умови і поки гарних новин немає, передало агентство Франс прес.

Глава місії Міжнародного валютного фонду в Україні Микола Георгієв, голова Національного банку України Валерія Гонтарєва і міністр фінансів країни Наталія Яресько в четвер проведуть спільну прес-конференцію, повідомляється на сторінці НБУ в мережі Facebook.

Сьогодні в залежності від новин, які будуть надходити з Мінська та від місії МВФ, можлива різна динаміка на фондовому ринку України. Імовірно на 80-90% динаміка локального ринку акцій буде залежати від цих новин. До появи значимих новин імовірна слабка динаміка, більш імовірно зі слабким тяжінням донизу.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 12 февраля 2015
Падение
1 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
Утренний комментарий: итоги встречи в Минске будут определяющими для локального рынкаРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду