Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 15:18
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 20 февраля 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1098,93+1,56%

Вчора індекс УБ опустився на 2,9%. Індекс демонструє в останні дні високу волатильність, при цьому мало рухаючись на більшому часовому проміжку. В цілому слабкий рух українського індикатору корелює з рухом композитного доларового фондового індексу країн, які розвиваються, MSCI EM. Індекс MSCI EM в останні дні також мало змінюється. Схоже, що після росту індексу УБ на 14% з локального мінімуму 2 лютого, учасники ринку чітко не уявляють, що робити далі. Макроекономічні дані по Україні виходять слабкими, що не сприяє росту цін акцій; особливо значимих корпоративних новин немає. Драйвером подальшого росту цін акцій може стати поступове затухання військових дій на Донбасі, проте слабкі виробничі та фінансові показники емітентів цьому руху не сприятимуть.

Європейські фондові індекси вчора оновили багаторічні або історичні максимуми. Панєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 в четвер додав 0,27%. За останні шість місяців індикатор виріс на 13,75%. Невелика корекція на фондовому ринку США лише на 0,1% посунула широкий фондовий індекс США S&P 500 вниз від історичного максимуму в 2100 пунктів.

Якихось дуже значимих новин для західних ринків немає. Важко йдуть переговори стосовно продовження фінансової підтримки Греції. Дані по економіці Єврозони виходять непоганими, особливо що стосується Німеччини. При цьому спостерігається зниження споживчих цін в регіоні, що не дуже добре з багатьох точок зору, включаючи і ціни акцій.

Технічно на українському ринку проглядається помітний рух вгору після вчорашнього зниження (можливий рух - порядку +2%). На більш широкому інтервалі, виходячи технічної картини на локальному ринку акцій, та з поведінки індексу MSCI EM, проглядається слабке зниження індексу УБ найближчими днями, якщо розглядати згладжену картину.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 20 февраля 2015
Падение
2 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий: вероятность позитивного открытия достаточно великаРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду